Ara sí.
Èxit en la primera edició de cuina Hort Chef Junior. Els nostres fallerets i falleretes han demostrat que els agrada molt la cuina i que a més cuinen d'allò més bé.
El menú de la 1ª edició va ser:
- Aperitius: Cresta (empanadilla) vegetal i ous farcits.
- Primer plat: Sandvitx vegetal
- Segon plat: Pizza margarita.
- Postre: Broqueta de fruites.
- Berenar: Suc de taronja i galetes de xocolate.
En acabar, tots van tindre el seu diploma de participación. Vos esperem en la propera edició!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
EXCURSIÓ A DANONE
El dijous 29 de juny, la comissió vam anar a la fàbrica de Danone, on van ensenyar-nos tot el procés d'elaboració dels seus productes ai...
-
Fallers i falleres: El proper dissabte 24 de gener es farà l'arreplegada. Teniu que estar a les 10:00 hores al Casal, amb blusó i moca...
-
Enguany hem fet una activitat per primera vegada, anar tota la comissió a vore la mascletà de Valencia. Alquilarem 2 autobusos i ens va aco...
-
Com tots el anys, la nostra falla obri el casal per celebrar la festa de cap d'any. Sempre espectacular, sempre amb bona companyia. Feli...









No hay comentarios:
Publicar un comentario