Ara sí.
Èxit en la primera edició de cuina Hort Chef Junior. Els nostres fallerets i falleretes han demostrat que els agrada molt la cuina i que a més cuinen d'allò més bé.
El menú de la 1ª edició va ser:
- Aperitius: Cresta (empanadilla) vegetal i ous farcits.
- Primer plat: Sandvitx vegetal
- Segon plat: Pizza margarita.
- Postre: Broqueta de fruites.
- Berenar: Suc de taronja i galetes de xocolate.
En acabar, tots van tindre el seu diploma de participación. Vos esperem en la propera edició!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
EXCURSIÓ A DANONE
El dijous 29 de juny, la comissió vam anar a la fàbrica de Danone, on van ensenyar-nos tot el procés d'elaboració dels seus productes ai...

-
Fallers i falleres: El proper dissabte 24 de gener es farà l'arreplegada. Teniu que estar a les 10:00 hores al Casal, amb blusó i moca...
-
Hola fallers i falleres: ací estem de nou començant un nou exercici faller. La primera de les novetats es que canviem de president , que en...
No hay comentarios:
Publicar un comentario