Ara sí.
Èxit en la primera edició de cuina Hort Chef Junior. Els nostres fallerets i falleretes han demostrat que els agrada molt la cuina i que a més cuinen d'allò més bé.
El menú de la 1ª edició va ser:
- Aperitius: Cresta (empanadilla) vegetal i ous farcits.
- Primer plat: Sandvitx vegetal
- Segon plat: Pizza margarita.
- Postre: Broqueta de fruites.
- Berenar: Suc de taronja i galetes de xocolate.
En acabar, tots van tindre el seu diploma de participación. Vos esperem en la propera edició!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
EXCURSIÓ A DANONE
El dijous 29 de juny, la comissió vam anar a la fàbrica de Danone, on van ensenyar-nos tot el procés d'elaboració dels seus productes ai...

-
LA CUINA ESTÀ DE MODA En el temps que ens trobem, que la pressa ens envaïx, el treball dins i fora de casa, els xiquets, el col·legi,...
-
El 7 de novembre vam celebrar l'acte de la Proclamació de les Falleres Majors . Mitjançant aquest acte, la Comissió trasllada a tot el ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario