lunes, 9 de marzo de 2015

CAVALCADA DEL NINOT

LA CUINA ESTÀ DE MODA


En el temps que ens trobem, que la pressa ens envaïx, el treball dins i fora de casa, els xiquets, el col·legi, la saturació d'activitats extraescolars, per als pares és una lluita,  cuinar. Per totes estes circumstàncies, triomfa el menjar "fem", les hamburgueses, "perritos calientes", les creïlles fregides "TAN BONES", i els ara tan de moda, "Kebaps", tot açò arruixat amb un bon toc de kepchup i mostassa, hi ha per a tots els gusts, i per descomptat no cal oblidar-se també d'endolcir el cos, amb un bon donut.


 
 
 
D'altra banda,  la televisió bombardeja amb els programes de cuina, en tots els canals hi ha algun programa dirigit per algun cuiner famós, o es busquen nous talents, que ens delecten amb els plats que cuinen i ens ensenyen com fer-los.

 
 
Estos cuiners ens recomanen que cal seguir unes pautes d'alimentació. Com és menjar pollastre, conill, vedella i també peix, acompanyat d'unes verdures, tot aÇó arruixat amb un poquet de llima i oli, i per a les postres, unes bones fruites, com és,  la nostra taronja.  Açò és el que en definitiva s'anomena seguir la dieta "Mediterrània"."

 

A més del menjar, la dieta sempre ha d'anar acompanyada amb un poc d'exercici, com fent la pujada i baixada a la nostra ermita de Santa Anna, corrent o caminant.
 

 
 
Finalment, si tenim sort i complim totes les recomanacions suggerides i acoseguim perdre alguns quilets, dels que ens sobren, estarem preparats per a poder participar en la passarel·la FASION HORT, on veurem desfilar a les xiques de la talla 338.
 

 

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

EXCURSIÓ A DANONE

El dijous 29 de juny, la comissió vam anar a la fàbrica de Danone, on van ensenyar-nos tot el procés d'elaboració dels seus productes ai...